Mediasul si parcul cu cacati

Buna ziua, stimate d-le Primar si cetatean al orasului Medias!

 

In calitate de mama a doi copii mici vreau sa va intreb cu toata stima,  de ce resurse aveti nevoie d-le primar pentru a face posibil sa avem un parculet, orasel al copiilor curat???

Pe langa aspectul de camp de razboi cu leagane rupte, topogane sfaramate, banci ponosite, cel mai tare ma nelinistete ca nu ati trecut pe acolo niciodata, d-le Primar. Sigur n-ati trecut niciodata prin Oraselul Copiilor. Ca daca ati fi trecut, sigur puneati fortele comunitatii sa-si exercite harnicia sa deratizeze cacatii si pishatii care zac ca bombele printre picioarele jucause ale copiilor. Si sa presupunem ca ati fi trecut si sunteti orbit de grijile ce va apasa de la asflatat pana la organizari de referendumu-ri dar MIROSUL….mirosul sigur nu v-ar fi lasat sa dormiti linistit noaptea.

Ca puteeeeeeeeeeeeeeee in oraselul copiilor mai rau ca in cea mai de cosmar buda a iadului.

V-as lua deseara pe inserat domnule primar la o plimbare in parcul copiilor cu nepotii dvs sa vi-i dati pe topogan.

Insa n-am timp, dom’le, n-am timp ca trebuie sa le spal nadragii alor mei copii care au indraznit sa paseasca bucurosi in Oraselul Copiilor si sa nimereasca intr-un rahat de om, da, da, de om taman in varful topoganului.

Cu sudori ca deh, copilul nu/ntelege ca nu e voie sa ne dam pe tobogan cacat si cu nervi de injuraturile neexprimate am vrut apoi sa arunc servetelul umed la gunoi domn Primar, si ghiciti ce? ia cosu de gunoi de unde nu-i!

 

Multumim domnule primar pentru viitorul luminos pe care-l faceti sa se intrevada copiilor nostri.

Imi pun toata speranta ca duminica imi voi putea duce copiii in oraselul copiilor cu tobogane curate si miros proaspat de la bancile vopsite.

Nici nu ma indoiesc ca n-ati avea resurse ori timp la dispozitie pentru asemenea lucruri importante doar ca , no, uitarea-i omeneasca.

 

Cu respect si sfiiciune, va saluta

o proaspata cetateana a orasului ce-l gospodariti cu atata sirg si pasiune

 

 

Please follow and like us:
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Mediasul si parcul cu cacati

  1. Pingback: polimedia.us/fain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *