Chiar acum

Te eliberez minte de fantasmele trecutului! te eliberez suflete de interogatiile viitorului!

Azi culeg in cosul verde crud frunze galbene, rosiatice si ma inconjur in dans de valsul distins al unei raze de lumina pe cat de palida, pe-atat de trainica. Si ce daca e pailda?Oare umbra nu e necesara gandului sa dospeasca pentru a deveni cuvant bine slefuit?

Azi imi adun zambetul din chipuri-oglinda si ma hranesc cu un prezent vertical si indraznet al perceptiei senine si rabdatoare pentru ca da, am stiut sa astept!

Azi privesc la  pasarile care inca mai pleaca si, fixand indelung contururile lor celeste ma dumiresc intr-un tarziu ca e rost de bun-ramas. Despartirile au in ele indemn ascuns de crestere interioara spre o luminoasa regasire de mai tarziu.

Azi ma trezesc c-o zglobiosenie copilareasca starnita pesemne de vantul tomnatec adiindu-mi prin plete… E viata!Da, ea e! Furtunile au rosturile lor in marele ciclu! Cum, altfel am putea degusta seninul, cum altfel am putea savura pacea si echilbrul?

Important e sa te construiesti pe tine, zambet cu lacrima, soapta de vant cu raza de soare…

Si mai cu seama sa iubesti azi!sa-ti iubesti propriile umbre, sa-ti asortezi contrastele si sa cauti sa intelegi ce lume se intampla chiar acum, in tine!

Sursa foto: aici

Please follow and like us:
This entry was posted in Prezentul ne-efemer.... Bookmark the permalink.

2 Responses to Chiar acum

  1. Cosmincol says:

    Interesant articolul ! Multumim !

    • admin says:

      Ma bucur ca il gasesti interesant…mi-ar fi placut sa ai timp sa dezvolti…poate data viitoare.Multam si eu de feedback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *