Lavanda si gradinarul

160353_lawenda_zachod_slonca-888Zice-se, ca cei mai satisfacuti de munca lor sunt gradinarii, floraresele si coafezele.

Si pe aceeasi filiera am aflat ca cei mai putin fericiti de munca lor sunt programatorii si HR-ul.

In poveste un  programator se relaxa in weekendul acela lanced, intr-o vara la tara, la bunici iar sunetul naturii il incita sa riste un nou inceput, aici departe de zgomotul corporatiei si presiunea release-urilor. Primul pas a fost acea aplicatie de categorizare si plantare a soiurilor din gradina sa. Aplicatie ce i-a inlesnit mult multiplicarea soiurilor si algoritmii aceia complicati de altoire. De aceea avea sa devina atat de celebra.

Se intampla ca in aceeasi vara, in aceeasi tara, o HR-ita, s-a apucat de facut buchete de lavanda pe care le vindea mai apoi turistilor aflati in trecere catre Castelul Bran. Buchetele aveau trecere caci erau facute din bucuria regasirii rodului muncii mult sperat in vremurile pierdute printre zidurile cenusii.

Intre timp gradina programatorului s-a diversificat si a fost nevoie de o planificare a posturilor de gradinari secundari, ingineri agronomi, soferi si vanzatoare. Noua florareasa nu a renuntat la buchetele ei de lavanda, insa a dat o mana de ajutor noului gradinar sa-si aloce oamenii potriviti sarcinilor potrivite.

End of story…

Please follow and like us:
This entry was posted in Prezentul ne-efemer..., Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *